Näytetään kaikki 7 tulosta


Keittiön tasoon asennettava pistorasia

Pistorasiat.fi verkkokauppa tarjoaa upean valikoiman tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia keittiön pistorasioita. Voit valita esimerkiksi työtasosta nousevan pistorasian, joka piiloutuu tarvittaessa. Myös suosittu Twist Around -pistorasia soveltuu erinomaisesti keittöön. Joissakin pistorasioissa on mukana USB-liitäntä, mikä on kätevää silloin kun haluat pitää vaikkapa kännykän tai tabletin latauksessa lähelläsi esimerkiksi reseptien selailua varten. Keittiön pistorasiat kannattaa suunnitella tarkasti etukäteen ja huomioon on hyvä ottaa myös erilaiset tilapäiset tarpeet kuten harvoin käytettävät kodinkoneet.

 

Keittiön pistorasiat kaappiin piilotettuina

Jos et halua rikkoa pöytätasoa, voi teleskoppipistorasian asentaa myös yläkaappiin. Tällöin se on erittäin huomaamaton, mutta saatavilla aina kun tarvitaan virtalähdettä. Myös välitilan pistorasia on hyvä ratkaisu; se on jatkuvasti käyttövalmis mutta siististi yläkaapin alareunassa.

Tutustu valikoimaamme, valitse oma suosikkisi ja tilaa huippuluokan pistorasiat jo tänään! Meillä on nopea toimitus ja luotettavat, laadukkaat tuotemerkit.